Shiftleader Beveiliging Distributiecentrum in Bleiswijk

Als shiftleader bij PROFI-SEC is het van groot belang dat je stressbestendig bent en prioriteiten kan stellen. Jij komt namelijk te werken in een distributiecentrum waar ongeveer 1000 personen aanwezig kunnen zijn. Je bent een geboren leider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt mee aan een veilige omgeving voor medewerkers, bezoekers, maar ook aan de beveiliging van het gebouw.

Je bent altijd actief aan het werk in deze verantwoordelijke, veelzijdige en hectische functie. Als shiftleader ben jij (mede)verantwoordelijk voor alle veiligheidsaspecten binnen het distributiecentrum. Jij bent het eerste aanspreekpunt in het geval van onduidelijkheden en zorgt dat je team scherp en gemotiveerd blijft gedurende elke shift.

Ga jij er samen met je team voor zorgen dat de veiligheid van alle mensen in- en rondom het pand gegarandeerd is? Lees dan snel verder! 

PROFI-SEC is niet zomaar een beveiligingsbedrijf. Inmiddels ruim 20 jaar geleden is PROFI-SEC opgericht met de visie om beveiligers beter te laten aansluiten op de steeds meer veranderende behoefte aan beveiliging. Onze operatie is verdeeld in drie disciplines: Events, Retail en Security. Jij komt te werken bij Security en werkt samen met een team van goed gekwalificeerde objectbeveiligers dagelijks aan de veiligheid bij onze opdrachtgevers.

Als shiftleader ondersteun je de teamleider bij het aansturen van het beveiligingsteam binnen een groot distributiecentrum. Je bent het aanspreekpunt van zowel het beveiligingsteam als de teamleider en ziet erop toe dat er kwalitatief goed werk wordt geleverd.

Daarnaast vragen we dat vragen we dat je:

 • In het bezit bent van het diploma beveiliger 2 of 3;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring hebt in een coördinerende rol binnen de beveiliging;
 • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst;
 • Woonachtig bent binnen een straal van 30 km van Bleiswijk.
 • Je hebt onveilige en ongewenste situaties snel door en handelt hier adequaat en de-escalerend op;
 • Je bent daadkrachtig en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent in staat om de hele dag fysiek bezig te zijn;
 • Je hebt ervaring met Security Management systemen;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een proactieve beveiliger.?

Je komt in dienst bij PROFI-SEC, een dynamische organisatie met korte lijnen en een prettige werksfeer.

Als jij aan de slag gaat als Shiftleader kun je het volgende verwachten:

 • Een basissalaris tussen de € 1.950 en € 2.500 afhankelijk van je ervaring en op basis van de cao beveiliging (schaal 3);
 • Je basissalaris is exclusief ORT, dat komt er dus nog bovenop;
 • Urengarantie tussen de 128 en 144 uur per periode;
 • Jaarcontract met kans op een vaste aanstelling;
 • Pensioen- en reiskostenregeling.

 

Jouw persoonlijke ontwikkeling?

PROFI-SEC en de opdrachtgever hechten veel waarde aan de ontwikkeling van medewerkers en zij bieden daarom volop mogelijkheden en investeren graag samen in jouw toekomst! Zo krijg je, zodra je bent aangenomen, direct toegang tot jouw eigen GoodHabitz account waar je online meer dan 150 trainingen kunt volgen.

Heb je een extra certificaat nodig om je functie goed uit te voeren zoals X-Ray, BHV, EHBO of een diploma omgaan met agressie, (de-)escalatie en/of weerbaarheid? Daar wordt voor gezorgd door PROFI-SEC en de opdrachtgever!

Doorgroeimogelijkheden

Jij komt te werken op een object met volop kansen voor de toekomst. Zo kun jij als shiftleader doorgroeien naar bijvoorbeeld coördinator, centralist of teamleader. Samen met jouw leidinggevende wordt er gekeken naar jouw ambities en doelen voor de toekomst. Zo zorgen we er samen voor dat jij over 10 jaar nog steeds met plezier en uitdaging naar je werk gaat!

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie met CV! Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop.